Разликата е јасна! Едел-Пром Вашиот доживотен партнер за автостакла!

ЕДЕЛ-ПРОМ Партнери

New item PILKINGTON е една од најголемите светски произведувачи на стакло и стаклени продукти. Формирана во 1826 година, членка на групацијата НСГ од јуни 2006. Пилкингтон е лидер во светската автостакло индустрија. На светско ниво НСГ Групацијата оперира или има интерес во 51 држава. Продуктите на Пилкингтон се продаваат во 130 држави во светот, а со посебен епитет го земаме фактот дека нашата фирма е генерален застапник за Пилкингтоновите автостакла.
New item OLIMPIA е реномирана Турска фабрика за производство на автостакла. Таа повеќе од 42 години врши диструбуција на автостакла на територијата на Турција, има 2 фабрики и 10 регионални дилери. Нивните автостакла се продаваат во повеќе од 30 земји. Едел-Пром уште од самото постоење увезува автостакла од OLIMPIA.
New item

Xinyi Glass Holdings Ltd е основана во 1988 година и постанува еден од најголемите произведители на стакло во светот со вкупен дел од 20% од светскиот пазар и се застапени во повеќе од 100 земји во светот. Поседува вкупно шест фабрики на вкупна површина од 5 милиони квадратни метри и со повеке од 15,000 вработени.
New item PMATOOLS се водечки снабдувачи на помагала и материјали за монтажа на автостакла во Европа. Нивниот централнен магацин и седиште се наоѓа во Willich, Германија (приближно 25 километри од Дизелдорф).Тие исто така имаат значајна улога во обезбедување на производи од нивната палета на голем број клиенти во земји од Европа, во Јапонија, Австралија, Нов Зеланд, Северна Америка и др.