Home

Едел-Пром Услуги:

 • Продажба на автостакла
 • Продажба на помагала и материјали за монтажа на автостакла
 • Монтажа на автостакла
 • Репарирање на оштетени автостакла

ЕДЕЛ-ПРОМ  Ви гарантира за:

 • Квалитетот на вграденото стакло
 • Квалитетот на вградувањето ( монтажа )
 • Квалитетот на употребените материјали за вградување
  Рок на важност на гаранцијата - неограничено   
  ( доживотно )

За Нас

ЕДЕЛ-ПРОМ е компанија која повеќе од 20 год. е присутна на македонскиот пазар, исклучиво со продажба и монтажа на автостакла за сите видови на моторни возила(патнички и товарни) кои се во експлоатација на нашите патишта.

 

Генерални застапници сме на светски познатата компанија за автостакла "PILKINGTON" чии автостакла се употребуваат при прва монтажа во фабриките на повеќето марки на возила во Европа и пошироко, односноОРИГИНАЛНИ АВТОСТАКЛА, чии автостакла се застапени во нашата компанија со повеќе од 80%.

Истотака сме застапници на реномираниот турски производител "OLIMPIA" и "HIRSCHLER" од Унгарија, чие производство е наменето за европскиот пазар и ги поседува сите европски стандарди.

ЕДЕЛ-ПРОМ располага со комплетно опремен сервис за монтирање и демонтирање на автостакла за сите патнички и товарни возила.Во отворениот изложбен салон и магацински простор, кој се наоѓа во склопот на целокупниот објект може да ги погледнете нашите производи.

 

Дојдете, проверете и ќе се уверите во нашите можности за квалитет и доверба.


Едел-Пром Дооел

Бул. Босна и Херцеговина б.б, 1000 Скопје
Македонија

Тел: (+389) 2 2622-888
Фах: (+389) 2 2601-025
E-пошта: contact@edel-prom.com